High Bright displays

Toepassingen: Industrie | Maritiem | Mobiele displays – binnen en buiten

High bright display 15” / 19” / 24”

Duidelijke, scherpe en heldere weergave onder alle omstandigheden

Degelijke, duidelijke informatie is cruciaal bij navigatie op zee. Onze 15, 19 and 24-inch high bright schermen zijn ontworpen om onze klant te voorzien van duidelijke, scherpe en heldere weergaven onder extreme omstandigheden, dag en nacht. Gecombineerd met de uitmuntende kwaliteit en een ontwerp dat voor alle toepassingen geschikt is, zijn deze high bright schermen de ultieme oplossing.

Prettig voor de ogen

Onze displays bieden optimaal zichtcomfort en heldere beeldkwaliteit. De minimale helderheid van 0,05 cd/m2 en maximale helderheid van 4000 cd/m2 garanderen een aangename kijkervaring.

Daarnaast zijn de displays bestand tegen solar load, zodat ze uitermate geschikt zijn voor buiten toepassing; er zullen geen zwarte vlekken verschijnen bij blootstelling aan direct zonlicht, zodat het beeldscherm ook in horizontale positie gemonteerd kan worden. Dit is een uniek kenmerk in de maritieme industrie.
Het beeldscherm is niet alleen functioneel, maar het ontwerp mag er ook zijn. De naadloze schermen zorgen ervoor dat ze in elk interieur ingebouwd kunnen worden, hetzij in kasten, panelen of elk ander interieur. De (LCM) monitor kan in elke behuizing geassembleerd worden. Dit betekent dat iedere klant ultieme ontwerp vrijheid heeft.

Prettig voor de ogen
Optimaal kijkcomfort en heldere beeldkwaliteit.

Ontwerp vrijheid
De naadloze (LCM) monitor kan in elke behuizing geassembleerd worden.

Alles onder controle
Klantspecifieke interfaces kunnen op het display toegepast worden.

Outdoor toepassing
Bestand tegen solar loading.
Perfect beeld, zelfs bij direct zonlicht!

Binnen handbereik
De high bright modules zijn optioneel verkrijgbaar als touch screen control panels.

Call Now Button