Productgroepen

CCFL Lampen

Display Solutions

LED Modules

Special Products

WE MAKE LIGHT

NDF is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van op maat gemaakte verlichtings- en display-oplossingen van zeer hoge kwaliteit, in kleine series en met een hoge diversiteit.

 

Wat onderscheidt ons van anderen?

Wij hebben een lange geschiedenis in verlichting, waardoor we licht écht kennen en weten wat voor onze klant de beste oplossing is.

Daarnaast werkt NDF met een zogenaamd ‘modular product platform’, wij kunnen uw product geheel naar uw wensen ontwikkelen qua vorm en functionaliteit. Omdat wij werken vanuit gestandaardiseerde ontwerpen kunnen wij benodigde aanpassingen snel realiseren. Hierdoor zijn onze ontwikkeltijden kort. Door onze eigen productiefacilititeiten kunnen we snel leveren, tegen aantrekkelijke prijzen, zelfs bij lagere volumes.

Displays for cockpit simulators

LODRA TRAFFICLINE, is een revolutie op het gebied van de inbouw Led Lichtlijn techniek voor zware omstandigheden. Deze Led Lichtlijn kent een breed scala aan toepassingen voor verkeer en veiligheid, industrie, maar ook voor decoratieve doeleinden.

home NL

NDF cockpit-simulatordisplays zijn uitgerust met ARPHOS®-technologie.

ARPHOS® is uw garantie voor lagere lichtvermindering en minder kleurverschuiving tijdens de levensduur.

home NL

Met zijn warme kleur  en mooi verfijnd ontwerp, is de Caret uw keuze voor een gezellige sfeer en stijlvolle ambiance.

Met zijn lage energieverbruik, lange levensduur, eenvoudig dimmen en hoge schakelbetrouwbaarheid is de Caret uw keuze voor een duurzame oplossing.

 • NDF werkt volgens een grondige en kwalitatieve benadering van haar bedrijfsprocessen (verkoop, ontwikkeling, productie).

  Eikelenboom
 • Zeer goede kwaliteit, hele goede service en snelle levering.

  Smart & Green Germany
 • NDF heeft veel kennis op het gebied van LEDs en backlight systemen.

  Data Modul
 • De klantenservice is zeer goed; vragen worden zeer snel beantwoord.

  Data Modul
 • Goed product.

  Het LichtLab
Call Now Button