LED modules

Heeft u een nieuw LED armatuur ontwikkeld of stapt u over van conventionele lichtbronnen naar LED?

NDF is gespecialiseerd in het ontwerp van efficiënte LED modules.

Eigen productie
NDF heeft een eigen SMD lijn, waardoor we klant-specifieke LED modules kunnen produceren en assembleren op onze locatie. Dit stelt ons in staat om snel op uw vraag te anticiperen.

Naast productie is NDF gespecialiseerd in het ontwerpen van LED boards. We kunnen u adviseren over het gebruik van de juiste LEDs voor uw specifieke toepassing.

Ook de licht-geleidings-materialen zijn essentieel voor een armatuur. NDF geeft u advies over het beste PMMA materiaal voor uw product. We hebben kennis van belangrijke aspecten zoals optische transmissie, glansgraad en de bestandheid tegen weersomstandigheden en straling.

Conformal coating
Sinds medio 2020 heeft NDF de beschikking over een coating robot, waardoor LED boards voorzien kunnen worden van een conformal coating. Conformal coating wordt toegepast om boards te beschermen tegen corosie en andere invloeden van buitenaf (zoals vocht en stof) en worden bijvoorbeeld toegepast in ATEX (explosievrije) omgevingen.

Ervaren leverancier
NDF Special Light Products BV heeft een lange historie en ervaring op het gebied van LCD backlighting en optica. Klanten vragen altijd meer lichtopbrengst, betere lichtkwaliteit en hogere helderheid. Door onze jarenlange ervaring en opgedane kennis op het gebied van direct lit en edge lit, kan NDF Special Light Products BV u de beste oplossing aanbieden voor elke toepassing, of het nu om displays of verlichting gaat!

Maat, vorm en kleur
NDF werkt vanuit een zogenaamd ‘modular product platform’. Omdat we gebruik maken van bestaande building blocks kunnen we snel klant-specifieke LED modules ontwerpen. Onze in-house productie stelt ons in staat om levertijden van 3 weken (of korter) te realiseren, voor lage aantallen en tegen aantrekkelijke prijzen.
Met behulp van onze eigen meetapparatuur kunnen wij vervolgens levensduur- en fotometrietesten doen.

ESD veilig
Onze producten worden vervaardigd en geassembleerd in een ESD veilige omgeving.

Ontwerp
Ontwerp vrijheid; de vorm kan aangepast worden aan uw specifiieke armatuur.

Kleur
We kunnen u adviseren over kleurtemperatuur, kleurweergave etc.

LED
Onze kennis over LEDs stelt ons in staat om u te adviseren over de beste merken en beschikbare BINs.

Door onze ervaring in de display markt hebben we kennis van edge lighting en direct lighting; wij kunnen u helpen om de beste oplossing voor uw product te kiezen.

In-huis productie
NDF heeft haar eigen SMD machine, waardoor we levertijden kunnen realiseren van 3 weken (of zelfs minder)!

Modular product platform
We maken gebruik van bestaande ‘building blocks’ waardoor we uw product snel kunnen ontwerpen en lage volumes kunnen produceren tegen een aantrekkelijke prijs.

PMMA
LEDs en PCBs zijn slechts een klein onderdeel van uw armatuur. We kunnen u ook adviseren over het gebruik van het beste PMMA materiaal.

Call Now Button