Caret lichtbron

CARET lichtbronnen;
de mooiste lichtbron, zelfs wanneer deze niet brandt!


We blijven waarde toevoegen aan de lichtwereld

 De komst van de LED filament lamp heeft de kooldraad gloeilamp definitief verdreven. In een markt die gedomineerd wordt door goedkope energiezuinige alternatieven voor deze oude Edison lamp, zien we door de bomen het bos niet meer. Prijs lijkt in deze markt, voor die toch nog steeds tot de verbeelding sprekende kooldraadlamp, de belangrijkste drijvende factor. Toch is er een uitzonderlijk alternatief dat boven al deze LED filament lampen uitsteekt; de Caret van NDF.

Betrouwbaar alternatief

De Caret lichtbron van NDF Special Light Products is geen LED, maar een product van betrouwbare en hoogwaardige CCFL technologie. Daarmee onderscheidt de lamp zich onmiskenbaar van de massa. De Caret lamp is een ontwerp van Nederlandse bodem, met als belangrijkste karakteristiek; de lichtbron. NDF heeft jarenlange ervaring met CCFL in de luchtvaart- en medische industrie, en kent daarmee het product en haar uitmuntende werking. Dit onderscheidt de Caret van andere producten.

De Caret is een perfecte keuze wanneer gezocht wordt naar een warme kleur en een stijlvolle uitstraling. Daarnaast is de Caret een duurzame oplossing, vanwege haar lage energieverbruik en lange levensduur. Ook na duizenden branduren geeft de Caret nog steeds dezelfde kleur en lichthoeveelheid als op het moment van aanschaf. Hierdoor is de Caret altijd mooi; als hij brandt, maar ook als hij uit is. Het ontwerp is tijdloos, waardoor de lamp past in alle armaturen, van klassiek tot modern.

Stijlvol ontwerp

De Caret kan worden toegepast in klassieke en moderne armaturen en komt het best tot zijn recht wanneer de lichtbron zichtbaar is.
De lamp is prachtig, zelf wanneer hij niet brandt!

Rustige uitstraling

Omdat de Caret geen stroboscopisch effect genereert, geniet je van een kalm en rustgevend licht.

Energiezuinig

De lamp verbruikt 7,7 Watt voor 350 Lumen. Met zijn 25.000 uur levensduur is de CARET een duurzame verlichtingsbron.

Lange levensduur

Onze levensduurtesten lopen al langer dan 30.000 uur, en we garanderen daarmee een duurzame licht oplossing.

Warme en natuurlijke kleur

2300 Kelvin staat gelijk aan de warme kleur van een kaars.

Geen verkleuring van het glas

We hebben gekozen voor kwalitatief hoogstaand glas, en garanderen daarmee een prachtig product waar u jaren van zult genieten.

Call Now Button