CCFL LAMPEN

CCFL LAMPEN

Cold Cathode Fluorescent Lamp

NDF; de specialist voor CCFL lampen

NDF produceert hoogwaardige CCFL Lampen in haar fabriek in Roosendaal. Onze Long Life CCFL lampen bezitten, door een aantal gepatenteerde technologieën, diverse unieke eigenschappen zoals:

  • Uitzonderlijk lange levensduur tot 100.000 uur
  • Breed lampstroomtraject tot 15 mA
  • Goed bestand tegen schakelen
  • Bestand tegen lage temperaturen, waardoor  onze CCFL lampen ook buiten toegepast kunnen worden

CCFL in niche markt en custom made

NDF richt zich met dit hoogwaardige product op de niche markt, waar hoge eisen gesteld worden en waar een absolute topkwaliteit vereist is. Wij leveren in de markt uitsluitend custom made producten. Deze producten worden in nauwe samenwerking ontwikkeld, geheel conform de wensen en eisen van onze klant. Na een intensieve testperiode en goedkeuring door ons en de klant worden de CCFL lampen vrijgegeven voor productie.

Productie

CCFL Lamp diameters

NDF biedt u een ruime keuze in diameters van uw CCFL lampen. De buitendiameter kan variëren van 2,4 tot 6 , 2 mm. Tevens hebben wij de mogelijkheid om ook de binnendiameter van onze CCFL lampen aan te passen. Hierdoor wordt met mogelijk om het juiste brightness niveau te realiseren. Wij berekenen voor uw toepassing de perfecte verhouding.

Shapes CCFL lamp

Wij hebben een unieke productie methode, waardoor wij de mogelijkheid hebben om de CCFL lamp te buigen. Hierdoor kunnen wij vrijwel elke vorm voor u produceren, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Naast de 2 dimensionale vormgeving hebben wij ook de mogelijkheid om lampen in het 3 dimensionale vlak te producren.

Lengte CCFL lampen

De lengte van onze CCFL lampen kan traploos variëren van 120 mm tot 1200 mm. De verhouding van lengte:diameter is afhankelijk van de vorm en de applicatie.

Kleuren CCFL lamp

Bij NDF bieden wij u een zeer brede range van kleurtemperaturen op tri band fosforen, die zich bewezen hebben gedurende levensduur testen over een periode van meer dan 10 jaar. Tevens bestaat de mogelijkheid om op basis van deze fosforen ook custom made colors te verkrijgen.

Inverters

NDF is van mening, dat het niet mogelijk is om met een standaard inverter en lamp van de plank te werken. Voor het verkrijgen van een betrouwbaar systeem is het van belang dat inverter lamp en aplicatie in balans zijn. Het is hierdoor dat NDF uitzonderlijk veel aandacht besteed aan het ontwerp van zijn inverters. Daarnaast dienen deze ook afgestemt te zijn op de bijzondere eigendschappen van de NDF long Life CCFL zodat niet alleen een lamp maar ook een systeembetreouwbaarheid verkregen wordt.

Dit resulteert in de mogelijkheid voor het toepassen van custom-made inverters. Hierbij valt te denken aan varieties in ingangspanning, afmetingen, lampstroom onsteekspanningen. Het geheel zal aangepast worden aan uw applicatie.

Call Now Button