ARPHOS® technologie in DERPHOSA project

Bij het DERPHOSA-project zag het NLR ( Netherlands Aerospace Center ) de krachten bundelen met verschillende partners om te werken aan nieuwe technologie voor cockpit-displays

ARPHOS®: de volgende generatie LED backlights

Voor de korte en middellange termijn wordt NDF’s nieuwe en gepatenteerde, op ARPHOS® gebaseerde LED-achtergrond verlichtingstechnologie, verder ontwikkeld en gekwalificeerd, voor cockpittoepassingen. Dit is het moment om contact op te nemen met producenten van luchtvaartelektronica om de voordelen te bespreken van de integratie van ARPHOS® in nieuwe display programma’s of de upgrade van bestaande programma’s.

De op ARPHOS® gebaseerde LED-achtergrond verlichtingstechnologie is inmiddels al in productie voor ATC LCD schermen.

Vergeleken met RGB LED backlights en witte backlights zijn er voordelen ten aanzien van kosten, eenvoud, visuele capaciteit en levensduur. In 2014 zijn prototypes tijdens diverse vluchten getest, onder diverse uitdagende licht condities, in de NLR Cessna Citation. ARPHOS® kreeg tijdens deze testen beoordelingen van 8+, op een schaal van 1 tot 10, van de NLR piloten en een EASA test piloot. ARPHOS® presteerde aanzienlijk beter dan de huidige LED LCD Displays. Langdurig testen ( 20.000 uren + ) bevestigt dat ARPHOS® veel consistenter is met kleuren dan witte LEDs.

Call Now Button