LODRA LED LICHTLIJN

Lichtlijnen voor veiligheid, Verkeer & infra, industrie en decoratie

De Lodra inbouw led lichtlijn is ontwikkeld om toegepast te worden onder zware omstandigheden zoals in het verkeer, bijvoorbeeld door koppeling aan een bestaand VRI systeem en in industriële omgevingen waar veiligheidszones gemarkeerd moeten worden. Het led systeem is ook goed toepasbaar voor decoratieve omstandigheden. Het inbouwsysteem is zodanig ontwikkeld dat er aan de bovenzijde bij het vloeroppervlak en wegdek geen randen uitsteken, waardoor vallen van personen voorkomen wordt.

Inbouwunit

De inbouwunit is gemaakt van hoge kwaliteit aluminium, waardoor de kans op corrosie tot een minimum wordt beperkt. De lens is van gelaagd en krasvrij glas en voldoet dan ook aan de IK-10 standaard. IK-10 is de hoogst mogelijke beveiliging voor elektrische apparatuur tegen beschadiging van buitenaf. Dit zorgt ervoor dat de Lodra lichtlijn geschikt is voor zware omstandigheden zoals inbouw in industrievloeren, voetpaden en openbare wegen.

Eenvoudige installatie

Bij het ontwerp van onze Lodra lichtlijn is de focus gelegd op eenvoudige en snelle installatie. Het ontwerp is compact, de afmetingen zijn tot een minimum beperkt, waardoor weinig materiaal uit de bestrating of de vloer hoeft te worden verwijderd. De unit loopt aan de bovenzijde gelijk met het de vloer of het straatoppervlak. Alle Lodra lichtlijnen zijn voorzien van een kabel van 7,5 meter. Hierdoor is het meestal niet nodig om extra lassen aan te brengen.

BEL voor een vrijblijvende demonstratie +31 (0) 165 538 630

Gebruiksvriendelijk

De elektronische componenten, inclusief de LED,s, zijn volledig geseald wat ervoor zorgt dat deze voor 100 % beveiligd zijn tegen indringend vocht en vuil ( IP68 ). De led lichtlijn kan toegepast worden bij temperaturen van -20°C tot +60°C. Optioneel is het mogelijk om de maximale temperatuur te verhogen naar +70°C. De controler is ingebouwd in de unit, dichtbij de ledstrip, wat ervoor zorgt dat de communicatie tussen de led’s en de controler niet verstoord wordt. De configuratie van de led’s is zodanig, dat wanneer één led uitvalt, de rest van de led’s blijven functioneren. De unit zal dan een foutrapportage maken.

Communicatie Protocol

De software van de Lodra led lichtlijn is zodanig ontworpen, dat deze met vrijwel ieder beschikbaar ander protocol kan communiceren. Hierdoor kan onze lichtlijn eenvoudig geïntegreerd worden in bestaande licht controle protocollen, zoals VRI installaties, theater verlichting of verlichting in gebouwen.

Het Lodra systeem kan ook geproduceerd worden als een “active respons” versie. Het licht zal in dit geval reageren op bewegingen in de nabijheid van de unit. Hierdoor wordt bijvoorbeeld voorkomen dat de lichtlijn onnodig is ingeschakeld.

Onderhoud

Onze Lodra led lichtlijn is een “Sealed for Life” product en heeft tijdens de gebruiksduur geen extra onderhoud nodig. In het slechtste scenario ( storing van een led ) is dit eenvoudig te verhelpen. Zowel de led als de controle unit kunnen via de bovenzijde verwijderd worden. Er is voldoende kabellengte aanwezig om de unit eenvoudig te vervangen.

Afmetingen

De Lodra led lichtlijn is beschikbaar in afmetingen van 60 cm tot 300 cm. De units kunnen eenvoudig gekoppeld worden.

Lordra Led lichtlijn voor zware omstandigheden

Led lichtlijn veilig verkeer
Call Now Button